Balul Boierimii Române şi Prietenii

Sâmbătă, 12 noiembrie 2022

începând cu ora 18.00, la Hanul lui Manuc
Strada Franceză nr. 62, București.
Dress code: Black Tie

Caritate

Întregul beneficiu al Balului va fi donat către Fundaţia Pro Patrimonio, pentru „Centrul experimental de Studii şi Educaţie de la Conacul Neamţu din Olari”.

Tombola Caritabilă

Vă reamintim că tombola caritabilă realizată în cadrul evenimentului Balul Boierimii Române va fi organizată în sprijinul Fundației Pro Patrimonio (https://www.propatrimonio.org). Apreciem participarea și ajutorul dumneavoastră la succesul tombolei.
Pentru donaţii de obiecte în beneficiul tombolei caritabile,vă rugăm să îl contactați pe Grigore Ghyka la numărul de telefon
+40 726 550 056 sau pe adresa de e-mail gghyka@gmail.com.

Silent Auction

În timpul Balului aveţi ocazia de a lua parte la o licitaţie fără strigare pentru câteva loturi prestigioase. Toate veniturile obținute se duc către Pro Patrimonio. Vă rugăm să parcurgeți detaliile celor cinci oferte enumerate mai jos și să decideți ce vacanță minunată vi se potrivește.
Descarca lista ofertelor aici

Comitetul organizator

Constantin Cantacuzino, Aline Popovici, Irina Cantacuzino, Ileana Kripp, Grigore Ghyka

Bilete

Biletele pentru ediția din acest an a Balului Boierimii Române s-au epuizat. Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră și vă așteptăm anul viitor.

Informații suplimentare

Plata biletelor efectuată până la data de 30 septembrie 2022 constituie rezervare fermă.

  • După efectuarea plății, vă rugăm să trimiteți numele participanților la eveniment prin e-mail la adresa balulboierimiiromane@gmail.com.
  • Pentru a suplimenta lista de invitati, vă rugăm să vă adresați Comitetului organizator.
  • Sumele colectate din biletele neutilizate (oricare ar fi motivul) vor fi donate cauzei caritabile.
  • Concomitent cu achiziționarea biletelor, puteți opta pentru donații suplimentare cauzei susținute și de organizatorii Balului. Acest lucru se poate realiza prin validarea opţiunii ,,donație opțională”. Vă mulțumim în avans pentru generozitatea dumneavoastră!

CONTACT

Pentru orice nelămuririe sau întrebări adiționale, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail balulboierimiiromane@gmail.com sau să-l contactați pe Grigore Ghyka la numărul de telefon +40726550056.

© Pro Patrimonio 2022.

Politica de confidențialitate a datelor | Termeni și condiții