Balul Boierimii Române şi al prietenilor ei

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019

începând cu ora 18.30, la Hanul lui Manuc
Strada Franceză nr. 62, București.
Dress code: black tie

Caritate

Întregul beneficiu al Balului va fi donat catre Fundaţia ProPatrimonio, in vederea restaurarii Casei Enescu de la Mihaileni

Tombola Caritabilă

Vă reamintim că tombola caritabilă realizată în cadrul evenimentului Balul Boierimii Române va fi organizată în sprijinul Fundației Pro Patrimonio (http://www.propatrimonio.org). Apreciem participarea și ajutorul dumneavoastră la succesul tombolei.
Pentru donaţii de obiecte în beneficiul tombolei caritabile,vă rugăm să îl contactați pe Dl. Grigore Ghyka la numărul de telefon
+40 726 550 056 sau pe adresa de e-mail gghyka@gmail.com.

Comitetul organizator

Constantin Cantacuzino, Mihai Ghyka, Irina Cantacuzino, Ileana Kripp, Grigore Ghyka

Bilete

Biletele pentru ediția din acest an a Balului Boierimii Române s-au epuizat. Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră și vă așteptăm anul viitor.

Informații suplimentare

Plata biletelor efectuată până la data de 15 octombrie 2019 constituie rezervare fermă. Numărul biletelor este limitat şi acestea pot fi epuizate înainte de data limită.

 • După efectuarea plății, vă rugăm să trimiteți numele participanților la eveniment prin e-mail la adresa balulboierimiiromane@gmail.com.
 • Plata biletelor se poate face și online, cu card de credit/debit, accesând următorul link: https://propatrimonio.org/balul-boierimii/registration/
 • Pentru a suplimenta lista de invitati, vă rugăm să vă adresați Comitetului organizator.
 • Sumele colectate din biletele neutilizate (oricare ar fi motivul) vor fi donate cauzei caritabile.
 • Concomitent cu achiziționarea biletelor, puteți opta pentru donații suplimentare cauzei susținute și de organizatorii Balului. Acest lucru se poate realiza prin validarea opţiunii ,,donație opțională”. Vă mulțumim în avans pentru generozitatea dumneavoastră!
 • Informațiile contului:
  Titular: Fundatia Pro Patrimonio
  Str. Pictor Verona nr. 13
  Cont: RO60 BTRLRON CRT0P 5783 7903
  Cod BIC: BTRLRO22
  Banca Transilvaniei

CONTACT

Pentru orice nelămuririe sau întrebări adiționale, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail balulboierimiiromane@gmail.com sau să ne contactați la numărul de telefon +40726550056 Grigore Ghyka.

© Pro Patrimonio 2019.

Politica de confidențialitate a datelor | Termeni și condiții