Am lansat o nouă campanie de strângere de fonduri pentru Casa Enescu!

Am început din nou lucrările Mihăileni.
PUTEȚI DONA 2 euro PENTRU CASA ENESCU PRINTR-UN SMS LA NUMĂRUL SCURT 8835.

Ajută-ne să ducem proiectul mai departe!

– Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.
În rețelele Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.-

Fundația Pro Patrimonio a început intervenția de urgență pentru salvarea Casei Enescu în 2014. Casa din Mihăileni, unde Enescu a muncit și a compus, a fost construită de bunicii săi materni între 1775 și 1830 și reprezintă o expresie a arhitecturii tradiționale din prima jumătate de secol 19.

“Conservarea și îngrijirea locurilor în care Enescu și-a petrecut primii ani din viață reprezintă o misiune și o responsabilitate de mare importanță pentru patrimoniul european, Casa Enescu putând deveni un loc unde artiști virtuoși pot interacționa cu tineri talentaţi.”

Cu ajutorul comunității locale și a generozității donatorilor, Pro Patrimonio a desfășurat o campanie de strângere de fonduri care a adus-o aproape de ultima fază a restaurării casei. Acesta a fost doar începutul.

Proiectul de reactivare a casei maestrului are ca scop final crearea Academiei Internaționale de Muzică George Enescu, un centru de excelență în studiul muzicii clasice, cu interes spre arhitectura tradițională, arte vizuale și meșteșuguri.

Se pot face donaţii şi direct în conturile fundaţiei:
RO87 BPOS 7070 2802 395 ROL01
RO54 BPOS 7070 2802 395 EUR01

SWIFT code: BPOSROBU
Banc Post sucursala Griviței

Donați, distribuiți și ajutați-ne să răspândim vestea mai departe!
Vă mulțumim!

SHARE
Previous articleIzvoru
Next articleGolescu Collection